Pogosto postavljena vprašanja

  1. Imate posebne cene za trgovce?
  2. Informacije za podjetja glede davka proste dostave
  3. Kje lahko aktualiziram moje podatke in cene kot montazni partner?
  4. Kje se lahko pri vas registriram kot montažni servis?
  1. Imate posebne cene za trgovce?

   Če želite kot trgovec pridobiti zaradi naših ugodnih cen, se registrirajte na naši internetni strani www.gume123.si . Kliknite na "Nova registracija". Ko obkljukate možnost, da se strinjate s pogoji poslovanja ("Se strinjam"), izpolnite formular in spodaj potrdite vnos podatkov ("Vstop"). Po cca. 7 delovnih dneh prejmete osebno geslo za vstop v trgovino www.gume123.si.  2. Informacije za podjetja glede davka proste dostave

   Delticom AG je registriran za DDV pri Davèni upravi RS. Doloèbe Zakona o davku na dodano vrednost  dovoljujejo Delticom AG, da zaraèuna Slovenski DD  za dostave, ki so opravijo iz Nemèije v podjetja v Sloveniji . Za vašo korist bo Delticom AG sam upošteval to doloèbo. Tako lahko odvedete DDV, baveden na raèunu, kot vstopni DDV.  3. Kje lahko aktualiziram moje podatke in cene kot montazni partner?

   Tukaj lahko kadarkoli spremenite ali dopolnite vase podatke. Prosimo, upostevajte:
   Bolj natancen kot bo vas profil, vec kupcev vas bo kontaktiralo. Podatke za dostop ste prejeli po elektronski posti takoj po registraciji vasega servisa. Ce boste imeli tezave pri dostopu, nas kontaktirajte po elektronski posti na: montage-si@delti.com  4. Kje se lahko pri vas registriram kot montažni servis?

   Imamo dve internetni strani, ki sta za vas zanimivi tako za montažni servis kot tudi za trgovca. Tu se lahko registrirate kot pogodbeni montažni servis. S tem ste brezplačno vnešeni v naš iskalnik kot montažni servis.

   Če želite profitirati kot trgovec ali avtodelavnica, se registrirajte na www.gume123.si. Tu je potrebno obrtno dovoljenje. Prosimo, upoštevajte cca. 7 dnevni rok za obdelavo podatkov.  Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
  OK