Pogosto postavljena vprašanja

  1. Imam v spletni trgovini enake pravice kot v običajni?
  2. Kaj storim, če je dostavljena pnevmatika poškodovana?
  1. Imam v spletni trgovini enake pravice kot v običajni?

   moto-gume.si je spletna trgovina nemškega podjetja      Delticom OE SRL s sedežem v Temišvaru     . Omogočamo vam 7dnevni rok za razmislek, če to želite in izberete pri oddaji naročila. Imate tudi 30-dnevno pravico do vračila pnevmatik, če te niso rabljene ali montirane. Če so pnevmatike poškodovanie ali tehnično pomanjkljive, imate enake pravice kot vsak potrošnik. Sicer pa imate po zakonu 14-dnevno pravico do preklica pogodbe.

    

    

    

  2. Kaj storim, če je dostavljena pnevmatika poškodovana?

   Če ima izdelek pomanjkljivost ali napako, ga seveda lahko reklamirate v garancijskem roku. Garancijski rok za naše izdelke je 24 mesecev, teči pa začne z dnem dostave.

   Prosimo, kontaktirajte našo službo za stranke po elektronski pošti: gume-direkt@delti.com, po faksu na 00386 188 885 03 ali po telefonu našo linijo tel. 00386 01 60 09 390 (od ponedeljka do petka, od 08:30 - 17:30). Od nas prejmete reklamacijski obrazec. Tega nam potem izpolnnjenega in podpisanega vrnete nazaj.

   Reklamirane izdelke pošljemo proizvajalcu na testiranje.

   Nasvet: Prosimo, ne pošiljajte nam pnevmatik v Hannover. Na tem naslovu ne moremo prevzeti nobene pnevmatike.
   Pri morebitni reklamaciji že zmontiranih pnevmatik se obrnite na vašega vulkanizerja.  Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
  OK