Pogosto postavljena vprašanja

  1. Kako najdem najbližji montažni servis?
  2. Kdo mi bo montiral pnevmatike?
  3. Lahko naročim dostavo pnevmatik na katerikoli montažni servis?
  4. Moram kot stranka montažni servis obvestiti pred dostavo pnevmatik?
  5. Na najdem montažnega servisa v moji bližini, nočem pa dostave na moj naslov. Mi lahko pomagate?
  1. Kako najdem najbližji montažni servis?

   Tukaj Montagepartnersuche, preprosto vpišite poštno številko, kraj ali številko omrežne skupine in izpisali se bodo najbljižji servisi.
   Imate še vedno težave pri iskanju montažnega servisa? Z veseljem vam pomagamo. Opis problema nam posredujte po elektronski pošti na gume-direkt@delti.com ali nas pokličite na: 016009390.  2. Kdo mi bo montiral pnevmatike?

   Razpolagamo z razvejano mrežo registriranih montažnih servisov. Pnevmatike vam lahko dostavimo direktno do servisa, ki ga boste izbrali. Poiščite med postopkom naročila ustrezen servis in se dogovorite glede termina montaže pnevmatik.  3. Lahko naročim dostavo pnevmatik na katerikoli montažni servis?

   Načeloma lahko izberete dostavo h kateremukoli registriranemu montažnemu servisu. Sicer vam na naši internetni strani pokažemo najbližji montažni servis.  4. Moram kot stranka montažni servis obvestiti pred dostavo pnevmatik?

   Registriran montažni servis prejme obvestilo takoj, ko so pnevmatike odposlane iz našega skladišča. Pozor, to velja samo v primeru, ko pri oddaji naročila izberete na drugem koraku možnost "Prosim, dostavite pnevmatike v montažni servis". Vseeno vam svetujemo, da montažni servis kontaktirate tudi sami in ga obvestite o dostavi vaših pnevmatik. Obenem se lahko dogovorite še za termin montaže pnevmatik.  5. Na najdem montažnega servisa v moji bližini, nočem pa dostave na moj naslov. Mi lahko pomagate?

   Z veseljem vam omogočimo, da za naslov dostave izberete vaš "osebni" montažni servis ali katerikoli drug naslov. Ni nujno, da sta naslov stranke in naslov dostave enaka.  Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
  OK