Pogosto postavljena vprašanja

  1. Dostavljate tudi v druge države?
  2. Je dostava na drug naslov mogoča?
  3. Kaj se zgodi, če kurirska služba pnevmatik ne dostavi? Prejmem nadomestne pnevmatike?
  4. Kaj se zgodi, če naj bi bila dostava predolga?
  5. Kako dostavljate in kaj v primeru, če me ni doma?
  6. Kako pridem do mojih pnevmatik?
  7. Kdaj zvem točen termin dostave?
  8. Kdo mi dostavi pnevmatike?
  9. Lahko spremenim termin dostave?
  1. Dostavljate tudi v druge države?

   Naše produkte dostavljamo tudi v druge države. Preglednico najdete na dnu te internetne strani. Preprosto kliknite na majhne zastavice. Če naročite večjo količino pnevmatik (10 ali več), lahko s kurirsko službo dogovorimo posebne cene dostave. V takem primeru nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti na gume-direkt@delti.com .  2. Je dostava na drug naslov mogoča?

   Znotraj Slovenije dostavljamo na vsak naslov: direktno stranki, na drug naslov ali na naslov našega pogodbenega montažnega servisa.  3. Kaj se zgodi, če kurirska služba pnevmatik ne dostavi? Prejmem nadomestne pnevmatike?

   Če vam kurirska služba pnevmatik ne dostavi, prejmete nadomestne pnevmatike v najkrajšem možnem času. V takem primeru nas obvestite in navedite številko vašega naročila (RD....) po elektronski pošti na gume-direkt@delti.com ali po telefonu na 016009390.  4. Kaj se zgodi, če naj bi bila dostava predolga?

   Če bi prišlo do nemožnosti dobave zaradi težav s strani dobavitelja oz. proizvajalca, vas bomo o tem obvestili in vam nemudoma ponudili alternativne pnevmatike, ki so na zalogi.  5. Kako dostavljate in kaj v primeru, če me ni doma?

   Za nas dostavljata kurirski službi DPD in GLS. Če vas ob dostavi ni doma, kurir poskusi pnevmatike pustiti npr. pri vaših sosedih. Če tudi to ni uspešno, pusti obvestilo o poskusu dostave, da lahko potem pokličete kurirsko službo in se dogovorite za nov termin.  6. Kako pridem do mojih pnevmatik?

   Med postopkom naročila vas vprašamo glede naslova dostave. Tam imate možnost, da izberete dostavo pnevmatik in računa na različna naslova. Če pnevmatik ne morete ali nočete sprejeti na vašem domačem naslovu, dostavimo pnevmatike na drug naslov (t.i. naslov dostave). Tudi v tem primeru pošljemo račun na vaš (strankin) naslov. Kot naslov dostave lahko vnesete poljuben naslov, npr. vaš službeni nasov, naslov našega pogodbenega montažnega servisa itd. Za to ne plačate dodatnih stroškov dostave, ta storitev je brezplačna.  7. Kdaj zvem točen termin dostave?

   Takoj, ko pnevmatike zapustijo naše skladišče, prejmete po elektronski pošti obvestilo/račun, v katerem je naveden predvideni datum dostave. Točnega termina vam ne moremo sporočiti, saj dostavo za nas vršita DPD in GLS.  8. Kdo mi dostavi pnevmatike?

   Za nas vršita dostavo Deutschen Paketdienst (DPD) in General Logistics Systems (GLS) .  9. Lahko spremenim termin dostave?

   Če so pnevmatike že na poti k vam, ne moremo več vplivati na termin dostave, ker je organizacija prevoza v domeni kurirske službe in nanjo nimamo vpliva. (Prosimo, premislite o možnosti, da blago namesto vas prevzame nekdo drug, npr. sosed). Če dostava še vedno ni uspešna, prejmete obvestilo o novem terminu dostave ter tudi telefonsko številko kurirske službe.    Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
  OK