Varovanje podatkov

Stanje: 07.03.2007

Izjava o varovanju podatkov podjetja Delticom

Zavedamo se, da vam je skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki pomembno. Zato spoštujemo vaše zaupanje, da v podjetju Delticom vestno ravnamo z vašimi informacijami. V primerih, v katerih naj bi se vaši osebni (in uporabniški) podatki uporabili v drugačne namene, kot je določeno s pogodbo, morate kot uporabnik temu namenu aktivno privoliti. Privolitev lahko z veljavo v prihodnje kadarkoli prekličete. V ta namen nam enostavno pošljite email na naslov moto-gume@delti.com.

Odgovorno mesto

Odgovorno mesto v smislu nemškega Zveznega zakona o zaščiti podatkov (Bundesdatenschutzgesetz) je Delticom OE SRL, str. Anca Popa 3, 300299 Timisoara, Romunija.

Pridobivanje in uporaba osebnih informacij naših strank

Informacije, ki jih od vas dobimo, nam pomagajo, da oblikujemo in neprestano izboljšujemo vaš nakup pri podjetju Delticom. Te informacije uporabljamo za izvedbo naročil, dostavo blaga in zagotavljanje servisnih uslug ter za izvedbo plačila (pri plačilu po prejetju npr. tudi za potrebna preverjanja). Vaše informacije uporabljamo tudi za komunikacijo z vami v zvezi z naročili, proizvodi, servisnimi uslugami in marketinškimi ponudbami (glejte spodaj „Komunikacija preko elektronske pošte“), kot tudi za aktualiziranje naših podatkovnih baz ter za vzdrževanje in nego vaših uporabniških računov pri nas. Nadalje jih uporabljamo z namenom, prikazati testna poročila in mnenja naših strank, npr. na spletnih straneh www.tyretest.com ali www.moto-gume.si, ter za to, da našim strankam priporočamo proizvode ali servisne usluge, ki bi jih lahko zanimale. Vaše podatke uporabljamo tudi za izboljšanje naše trgovine in platforme, preprečevanje oziroma odkrivanje zlorabe naše spletne strani, ali da omogočimo tretji osebi, da v našem naročilu izvede tehnično, logistično ali drugo servisno uslugo.

Zbiramo sledeče informacije:

Kaj pomenijo „piškotki“ (Cookies)?

Udoben nakup pri podjetju Delticom

Ali Delticom prejete informacije posreduje naprej?

Informacije o strankah so za nas izredno pomembne in nam pomagajo optimirati svojo ponudbo. Informacije, ki jih prejmemo, posredujemo tretji osebi izključno v obsegu, ki je opisan v nadaljevanju:

V kolikor se osebne informacije v zgoraj opisanem obsegu posredujejo tretji osebi v države izven Evropske Gospodarske Skupnosti (EGS), zagotavljamo, da se pretok informacij izvede v skladu s to Izjavo o varovanju podatkov in nemškimi zakoni o varstvu podatkov. Pri tem je uporabljen „STANDARDNI SPORAZUM II" Evropske unije. Pri tem gre za klavzule standardnega sporazuma za prenos osebnih podatkov iz Skupnosti v tretje države, ki jih predpisuje Evropska Komisija, da se zagotovi ustrezen nivo varovanja podatkov.

 

Kako varne so informacije o meni?

Katere informacije lahko vidim pod 'Moja naročila'?

Ogledate si lahko veliko količino informacij o svojem računu in interakciji s podjetjem Delticom. Pod "Moja naročila" vam ponujamo centralen dostop (Moja naročila). Trenutno si lahko tam ogledate sledeče informacije:

Ta seznam se spreminja v skladu s spremembami naše spletne strani (stanje 26.04.2005).

Katere možnosti izbire imam?

Napotki

Če imate vprašanja o zaščiti podatkov pri podj. Delticom, nam – po možnosti natančno – pišite na naslov moto-gume@delti.com, pa bomo poskusili odpraviti vaše pomisleke. Naše poslovanje se neprestano spreminja. Prav tako se spreminjajo ta Izjava o varovanju podatkov in naši Pogoji poslovanja. Pridržujemo si pravico, da vam v določenih časovnih prsledkih pošljemo obvestila o pri nas veljavnih smernicah. Kljub temu pa priporočamo, da v rednih presledkih obiskujete našo spletno stran in se seznanite s spremembami. V kolikor ni drugače določeno, podlega uporaba vseh informacij, ki jih imamo o vas in vaših uporabniških računih, tej Izjavi o varovanju podatkov.

Sorodne teme

Splošni pogoji poslovanja

Informacije, ki nam jih posredujete sami

Informacije nam posredujete,

Informacije, ki nam jih pri tem posredujete, so npr. ime, naslov, telefonska številka, informacije o kreditni kartici, ime osebe, ki naj se ji dostavi kupljen proizvod, vklj. z njenim naslovom in tel. številko, elektronski naslovi drugih oseb, na nas naslovljena elektronska pošta ter finančni podatki, vklj. z vašo št. osebne izkaznice.

Informacije iz drugih virov

Primeri za informacije, ki jih prejmemo iz drugih virov, vsebujejo aktualizirane informacije o naslovu naročnika in dostave od naših dostavljalcev paketov in drugih transportnih podjetij, ki jih uporabimo za to, da aktualiziramo našo podatkovno zbirko, da lahko tako zagotovimo vaš naslednji nakup in z vami komuniciramo, nadalje informacije o računih, nakupnem in plačilnem vedenju, ter podatki kreditnih institucij, ki jih uporabimo za to, da odkrijemo zlorabo, predvsem prevare, ter za to, da vam lahko ponudimo določene finančne usluge in načine plačevanja.

Informacije, do katerih imate dostop

Primeri za informacije, do katerih imate pri podj. Delticom povsem enostaven dostop: sem spadajo informacije o prejšnjih naročilih, osebni podatki (vklj. z imenom, elektronskim naslovom, geslom), Delticom-novice, obvestilo o posebnih ponudbah, vklj. z zgodovino vaših naročil in vašimi poročili o nakupih npr. na straneh www.tyretest.com ali www.moto-gume.si. 

moto-gume.si - ponudba za Delticom AG